Acordarea pensiilor speciale de mii de euro pe luna, mai ales pentru cei care au lucrat la Ministerul de Interne sau la cel al Apararii, au starnit revolta romanilor. Printre acestia se numara si Cornelia, vaduva lui Cornel Patrichi,  care a reactionat dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus ca sustine in continuare ca aceste pensii sa fie platite. „Carmen Dan a spus ca acesti oameni sunt intr-adevar speciali si merita aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Si eu sunt speciala, si tu esti special, prietene, si noi suntem speciali, si voi, oameni buni, sunteti speciali!

Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a postat Cornelia Patrichi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Stiti cum ma simt? Fraiera, batjocorita, hartuita, neputincioasa. Pentru sanatatea mea o sa mi bag capul in nisip, sa nu mai vad, sa nu mai aud”, a mai scris vaduva lui Cornel Patrichi. Zilel trecute, Cornelia a dezvaluit ce pensie mica incaseaza. „Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”.

Cred ca statul are grija de mine sa nu fac excese si sa fiu sanatoasa!”, a postat vaduva lui Cornel Patrichi. Ea a marturisit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a sotului ei, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.

Cornelia si Cornel Patrichi, intr-o fotografie de arhiva


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si