Close sidebar
Close sidebar

”Văduvul” Mădălinei Manole a pus afacerea ”pe butuci”! Petru Mircea, zero pe linie cu firma de sunet!

”Văduvul” Mădălinei Manole nu a mai prins nici un contract pe firma de sunet pe care o deține, în anul 2018.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Petru Mircea a avut o cifră de afaceri egală cu zero în anul 2018 pentru firma de sunet pe care o deține. Mircea Sunet SRL nu a avut activitate anul trecut, nu a avut nici angajați și pare să fi intrat într-un fel de conservare. Chiar și datoriile firmei s-au menținut la același nivel cu anul precedent: 526 lei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Este cel mai slab an al firmei lui Petru Mircea de la înființarea fiermei cu sediul în casa în care a murit Mădălina Manole. În 2017, SRL-ul a realizat o cifră de afaceri de 15.000 lei și un profit de 14.550 lei iar cel mai productiv an a fost 2013, cu 106.456 lei (dar cu un profit de doar 417 lei). Se pare că deși este considerat un bun profesionist în branșă, fostul soț al Mădălinei Manole nu este la fel de priceput atunci când vine vorba de afaceri.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 10 ani

Petru Mircea este cel de-al doilea soț al Mădălinei Manole, după ce cțntăreața s-a despărțit de compozitorul Șerban Georgescu. Cei doi au împreună un băiat care în prezent are 10 ani.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă la parterul vilei din Otopeni chiar de către Petru Mircea.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că interpreta s-a sinucis cu o substanță chimică folosită în general pe post de insecticid, însă familie Mădălinei nu a acceptat niciodată verdictul, susținând că în seara respectivă a fost de fapt o crimă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI