Vremea se va răci simțitor în România, iar în unele zone vor fi chiar ploi, vijelii, grindină şi îngheţ.

Nu vorbim de toată România, însă instabilitatea atmosferică va fi una accentuată, urmând să se încălzească din nou spre finalul săptămânii viitoare.

Când vin ploile?

Marți, ploile cuprind întreaga țară. Sunt ploi cu descărcări electrice și chiar intensificări ale vântului.

Miercuri, ploile se vor îndrepta spre partea centrală, estică, sud-estică și sudică a țării. 

„Abia de joi putem să vorbim de ameliorare sub aspectul precipitațiilor. Totodată, dacă acum vorbim de o vreme plăcută sub aspect termic, temperaturi destul de apropiate de normal până la 22-23 de grade astăzi în Lunca Dunării, de asemenea și mâine 23 de grade prin Muntenia, în jur de 21 de grade și în Capitală”, a transmis meteorologul Mihai Huștiu, potrivit Antena3 CNN.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cum va fi vremea în weekendul 22-23 aprilie 2023? Ce temperaturi se vor înregistra?

„Temperaturi de -2 grade prin depresiuni, brumă, îngheț”

În plină primăvară, ne putem aștepta și la grade cu minus, spune meteorologul ANM.

„Abia de joi încolo contăm pe o ameliorare sub aspectul precipitațiilor și, de asemenea, și temperaturile încep să crească spre weekendul viitor.

Citește și: Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

Așa cum arată datele acum, vineri și chiar sâmbătă, o vreme destul de frumoasă în mare parte din țară, ploi puține, dar duminică-luni, probabilitatea de apariție a ploilor crește din nou. 

Sperăm că aceste ploi vor fi de scurtă durată și pe areale mai restrânse, astfel încât să nu ne strice perioada de minivacanță ”,

a mai precizat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si