China se confruntă cu un val fără precedent de Covid-19, la o săptămână după ridicarea restricțiilor sanitare. Autortitățile recunosc că acum este din ce în ce mai greu să contorizeze cazurile noi.

„Incinerăm 20 de cadavre pe zi, în principal persoane în vârstă. Mulţi oameni s-au îmbolnăvit recent”, a declarat pentru AFP angajatul unui crematoriu din Beijing.

Citește și: Noi reguli în spitale. Cât timp au voie să petreacă vizitatorii în unitățile medicale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Ne-au pus să muncim enorm de mult. Din 60 de angajaţi, mai mult de 10 sunt pozitivi (la COVID-19), dar nu avem de ales, avem atât de mult de lucru în ultima perioadă”, a adăugat un angajat.

Citește și: VIDEO- A apărut lista centrelor care vor administra noul vaccin, adaptat noilor forme de coronavirus

A apărut lista centrelor care vor administra noul vaccin, adaptat noilor forme de coronavirus

Ministerul Sănătății a publicat ieri lista centrelor în care este disponibil noul vaccin adaptat pentru coronavirus. Vaccinul este adaptat astfel încât să ofere protecție mai mare faţă de tulpina originală şi faţă de subvariantele Omicron BA.4

şi BA.5.

Vaccinul  oferă protecție sporită și, de asemenea, se poate administra la copiii cu vârste peste 12 ani, care au urmat înainte schema completă de tratament.

Cum se poate administra noul ser?

Potrivit Ministerului Sănătății, vaccinul se poate face la copiii cu vârste mai mari de 12 ani, care au făcut schema de tratament completă cu cel mult 3 luni înainte. 

Singurele condraindicații ale vaccinării, care sunt specificate de cei din cadrul  Ministerului Sănătății  sunt doar dacă: „dacă persoana în cauză este alergică la substanța activă sau la orice alt ingredient al vaccinului”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si