În ultimele 10 ore au avut loc nu mai puțin de patru seisme în județ, cel mai puternic având magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter.

Localnicii sunt speriați de alte replici

Acest lucru îi duce la disperare pe localnici, care se așteaptă și la alte replici, poate chiar mai agresive. 

Cel mai mare ca magnitudine a avut loc la ora 10:06.

Epicentrul este în zona unde s-au înregistrat deja peste 2.600 de replici din februarie și până în prezent.

Citește și: Anunț FBI: datele personale sunt în pericol dacă folosești încărcătoarele publice de telefoane

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Localnicii sunt din nou speriați și se așteaptă și la alte replici. De altfel, ultimul cutremur mai puternic a avut loc în urmă cu o lună și a avut magnitudinea de 4,9. Ulterior au mai existat și alte replici, dar slabe.

Cutremurul de astăzi, cel de 3,4, s-a resimțit și la Târgu Jiu. Pe rețelele de socializare, oamenii povestesc că a fost scurt ca durată, dar a fost resimțit și a produs agitație în toată zona Gorjului. 

O tornadă a devastat Turcia. Zonele în care s-a cutremurat pământul au fost afectate. O persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite

O tornadă puternică a lovit Turcia. Fenomenele extreme au debutat cu grindină, ca mai apoi să apară vijelia. Vântul a făcut ravagii, iar o persoană a murit. În același timp, 44 de persoane au fost rănite.

Tragediile se țin lanț de Turcia.

După cutremurul devastator din februarie, acum, zonele în care pământul s-a cutremurat au fost afectate de un uragan. Vântul a provocat pagube uriașe, o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite.

Citește și: VIDEO- Poluare cu petrol pe râul Lopatna din județul Prahova după ce doi indivizi au furat o țeavă de legătură

Fenomenele meteorologice au debutat cu grindină, vânt puternic, urmat de manifestarea unei tornade în toată regula. Vântul a răsturnat mașini, a smuls copaci și a rupt acoperișurile caselor. În urma uraganului,  o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite. În același timp, 170 de corturi dintr-o tabără au fost devastate.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si