După o lungă perioadă de timp în care a dispărut din mediul public, dar și din realizarea atribuțiilor regale, prințesa Kate a mărturisit, prin intermediul unui videoclip că suferă de cancer. 

Kate Middleton a șocat cu declarația pe care a făcut-o. Mărturisirea prințesei a stârnit un val de reacții în Marea Britanie, dar și în întrega lume.

Regele Charles a declarat că este mândru de actul de curaj de care adat dovadă Kate Middleton.

Val de reacții după ce prințesa Kate a declarat că suferă de cancer

Prințesa Kate a șocat întreaga lume după ce a mărturisit că suferă de cancer. Vestea tragică a fost oferită printr-un videoclip transmis de casa regală, după ce, în mediul public au început să circule diverse teorii conspiraționale.

Kate Middleton a declarat că a fost diagnosticată cu cancer după operația pe care a fost nevoită să o facă în luna ianuarie. De asemenea, prințesa a mai mărturisit că a preferat să se retragă din mediul public pentru a putea accepta adevărul, atât ea, cât și soțul său, prințul William. Mai mult decât atât, prințesa Kate a mărturisit că a avut nevoie să petreacă timp cu familia.

Potrivit declarațiilor făcute, prințesa Kate a început tratamentul necesar distrugerii cancerului.

Vestea șocantă pe care a făcut-o Kate Middleton a stârnit un val de reacții.

Printre primele persoane care au răspuns prințesei s-a aflat regele Charles al III-lea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Regele Charles a declarat că este mândru de actul de curaj pe care nora sa, prințesa Kate, l-a avut pentru a-și mărturisi boala. 

Harry și Meghan Markle au reacțioant, de asemenea, la vestea tragică dată de prințesa Kate.

Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace, au declarat Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, într-o declarație transmisă agențiilor de presă, potrivit presei străine cbsnews.com.

Fratele lui Kate a postat un mesaj emoționant, însoțit de o poză cu cei doi, când erau mici.

Citește și: Prințesa Kate are cancer. Anunțul care a cutremurat Casa Regală a Marii Britanii- VIDEO

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

printesa kate

Val de reacții în Marea Britanie după ce Kate a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Regele Charles: "Este un act de curaj"

[Sursa foto: Capturi YouTube]

De-a lungul anilor, am urcat împreună mulți munți. Ca familie, îl vom urca și pe acesta cu tine, a declarat James Middleton, potrivit sursei citate anterior.

Ea a dat dovadă de un curaj extraordinar cu declarația ei de astăzi.

În ultimele săptămâni, a fost supusă unui control intens și a fost tratată în mod nedrept de anumite secțiuni ale mass-media din întreaga lume și de pe rețelele de socializare. Când vine vorba de probleme de sănătate, ca toți ceilalți, trebuie să i se acorde intimitate pentru a se concentra asupra tratamentului ei și a fi alături de familia ei iubitoare, a declarat prim ministrul Rishi Sunak.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si