Close sidebar
Close sidebar

Val de turiști români pe litoral. Ajung să plătească sute de euro pentru tratamente de lux! Asta e cea mai nou fiță în materie de slăbit!

Dupa petreceri in lant si mese imbelsugate de sarbatori, romanii se detoxifiaza pe litoral. Hotelurile exclusiviste de la malul marii au acum oferte pentru turistii care doresc sa se relaxeze prin masaje si delicatese preparate din fructe de mare.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunetul valurilor inspumate si tabloul de turturi sunt terapie pentru turistii care vor sa-si revina dupa nebunia sarbatorilor.

Tot pentru ei, spa-urile si hotelurile de pe litoral au pregatit tratamente de relaxare. Elena, de exemplu, a ales un masaj terapeutic, de care se bucura intr-un complex din Eforie Nord.

Specialista care face masaj de relaxare are caietul plin de programari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In acest complex hotelier, turistii se pot destinde cu adevarat. Cei care vor sa scape de kilogramele in plus acumulate la Craciun, merg la sala de fitness, iar apoi aleg baile de tip jacuzzi si piscina.

Fetita din imagini a dat o petrecere pe cinste la SPA, impreuna cu parintii si cu prietenii.

Dincolo de bai si masaje, turistii isi schimba si meniul. De saptamana aceasta, pe usa acestei bucatarii nu a mai iesit niciun preparat din carne de porc.

Clientii comanda scoici, fructe de mare si preparate care contin multe legume.

Iar cazarea se ridica la nivelul asteptarilor. Oricum, deschise sunt in aceasta perioada numai hotelurile de 4 si 5 stele de la mare.

Preturile pentru o noapte de cazare ajung pana la 300 de lei in cazul celor care opteaza pentru apartamente de lux.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI