George Mihai si Cosmin Ciobanu va invita sa descoperiti una dintre cele mai noi forme de arta la festivalul sculptorilor cu drujba. Daca n-ati fost aici, sfarsitul acestei saptamani e cel mai bun moment s-o faceti!

 

A fost Gheorghe Gheorghiu Dej care a stat doua saptamani aici, a fost hranit de bunicul. In pestera de sus, chiar de deasupra noastra. In fiecare dimineata I se aduce mancare.

Un gest de omenie pana la urma. Fiecare, de-a lungul vremii, si-a creat diferite afinitati dar sa nu uitam sa fim oameni, asta e cel mai important! Exact! Si sa nu uitam sa ne bucuram de tot ce ne-a dat pamantul asta!]00:47:35

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Raul Cerna a sapat o vale extraordinar de spectaculoasa.

Sfinxul ii spuneti voi. Sau ma rog, dupa imaginatia fiecaruia. Sau stanca cu cruce, ii mai spun localnicii si raul Cerna care ii susura la ureche. Si cu cat inaintezi incolo, cu atat descoperi alte si alte minuni.

Din cate inteleg, sunt pe aici si cateva galerii, cateva pesteri dnedeschise deocamdate spre vizitare, ba chiar aflate in stadiul de cercetare, de cartografiere.

Exact, este grupul de speologi de la Silex Brasov, care se ocupa de pestera. Au cartat foarte mult si spun ca intr-adevar e cea mai mare descoperire a lor din ultimii ani. Adica un aven impresionant. Se casca poate chiar sub noi undeva, nu? Exact, au dat cu aparatul lor cu laser si are 49 de metri inaltime.

Deci frumusete nu e doar ce cuprinzi, asa, cu ochii pe pamant, ci si-n adancuri… Stanci, padure, salbaticie, intr-un cuvant.

Verde. Imblanzita de voi, de oameni.

Urmariti materialul integral mai jos: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si