N-a fost singura ironie la adresa lui Valentin Popa, suceveanul propus de PSD sa conduca strategicul minister al educatiei. Audierea sa in comisia reunita a parlamentului a inceput tot cu un moment jenant.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la montajul cu greseli gramaticale care circula pe internet i se trag lui Valentin Popa pataniile din comisia de astazi.  Dar el a venit pregatit cu explicatii.
Nu ca s-ar fi  laudat vreodata ca ar fi expert in gramatica.

Pentru nominalizarea lui Valentin Popa in fruntea educatiei romanesti 30 de rectori de la universitati din intreaga tara au semnat o scrisoare deschisa in care afirma ca acesta este un cadru didactic si un cercetator de prestigiu.

In calitate de absolvent al facultatii de inginerie electrica si stiinta a calculatoarelor si de rector al Universitatii din Suceava...altul e domeniul sau de expertiza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si