Valentine's Day special: Idei de sărbătorire autentică a iubirii

Valentine's Day este ocazia perfectă pentru a-ți arăta iubirea pentru jumătatea ta. Indiferent ce cadou alegi, un buchet de flori nu trebuie să lipsească și în plus această zi trebuie neapărat sărbătorită.

Mihaela Pupăză, joi 08 februarie 2024 , 10:05

Valentine's Day special: Idei de sărbătorire autentică a iubirii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru a ști mai bine ce cadouri să alegi și semnificația acestui gest, îți oferim date din rapoartele statistice despre Valentine's Day:

  • Cele mai populare cadouri de Ziua Îndrăgostiților de anul trecut au fost parfumurile, florile și ciocolata
  • Aproape 50% dintre adulții din Marea Britanie au spus că primesc foarte rar un cadou de Valentine's Day, dar și-au dorit acest lucru
  • Aproximativ 48% dintre oamenii care au primit un cadou de Valentine's Day au spus că au apreciat gestul deși cadoul nu le-a plăcut
  • Parfumurile și cosmeticele de lux sunt cele mai preferate cadouri de Valentine's Day, pentru că pot crea emoții și pot aduce un pic de dragoste în viața destinatarului
  • În mod surprinzător unii oameni cumpără cadouri de Valentine's Day și pentru copii și pentru câinele lor
  • Aproximativ 60% dintre oameni cumpără cadouri de Ziua îndrăgostiților pentru soție sau pentru soț
  • Doar 28% dintre oameni oferă cadouri de Valentine's Day iubitei sau iubitului.
  • De Valentine's Day poți celebra iubirea în diferite moduri, cum ar fi:
  • Faceți o escapadă romantică sau o drumeție într-un loc superb la munte, sau în alt oraș din țară sau din străinătate
  • Planificați o masă perfectă la un restaurant în oraș, profitați de ocazie pentru a explora noi rețete culinare delicioase
  • Organizați câteva activități distractive, mai ales dacă aveți și copii
  • Planificați o seară romantică în doi, creați o atmosferă mai specială prin reducerea luminii, ascultarea muzicii și aprinderea câtorva lumânări parfumate.

Un cadou chibzuit, dar foarte elegant este o modalitate de a sărbători dragostea!

Valentine's Day special: Idei de sărbătorire autentică a iubirii

Nimic nu exprimă mai bine dragostea decât un parfum îmbătător! În e-shop-uri cu produse originale poți găsi cele mai romantice și magice parfumuri de marcă. Depinde de tine ce alegi pentru persoana iubită pentru a sărbători Valentine's Day.

Inspiră-te din lista de cadouri Valentine's Day din magazinele online cu parfumuri și produse cosmetice de brand, pentru a crea o atmosferă minunat de romantică. Alege un cadou chibzuit, cu preț redus și cu 30%, care poate fi de pildă un parfum inconfundabil de elegant.

Oricare ar fi planurile tale de Valentine's Day, intră în acea stare de spirit perfectă cu ajutorul aromelor magice și atemporale de parfum. Fiecare parfum de lux are un miros diferit și poate trezi emoții și sentimente plăcute în orice ocazie.

Și produsele de machiaj sunt cadouri iubite de femei. Pentru Ziua Îndrăgostiților sunt indicate seturile cadou cu produse pentru un machiaj roz, auriu-roz sau cu rujuri senzuale și romantice. Rozul este o culoare în machiaj pe care femeile tind să o rezerve pentru obraji și buze; ea este cu siguranță o culoare superbă pentru Ziua Îndrăgostiților. Prin urmare, un semn de iubire este și un astfel de cadou ce include: un ruj, un fard de pleoape, un rimel pentru volum, un luciu de buze, etc.

Pentru a impresiona o femeie și a evoca acel sentiment subtil, minunat de iubire, îi poți oferi în dar un set cadou cu parfum și produse cosmetice de îngrijire a pielii, din aceeași gamă de arome. Optează pentru produsele cosmetice de corp cu arome florale și ingrediente naturale.

Creează o atmosferă romantică în casă și cu o lumânare parfumată ce are un amestec de uleiuri esențiale de madarină, lămâie, iasomie veselă și ghimbir. Cele mai populare arome sunt acelea calmante și relaxante, care vor îmbunătăți dispoziția și vor stimula simțurile.

Pentru un bărbat însă, cadoul ideal ar putea fi un parfum cu note masculine de lemn de santal, în combinație cu note speciale de trandafir și citrice, care poate dezvolta per ansamblu o seducție senzuală și sofisticată. Bărbații adoră parfumurile de marcă cu arome intense, cu amestec sofisticat de patchouli, chihlimbar, lavandă și vanilie catifelată.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prima reacție a tatălui care și-a călcat accidental copilul cu mașina: „Îngerașul meu... Prima reacție a tatălui care și-a călcat accidental copilul cu mașina: „Îngerașul meu scump”. Bărbatul s-a urcat băut la volan
spotmedia.ro
Cum face Ryanair abuz asupra călătorilor la o cursă spre București Cum face Ryanair abuz asupra călătorilor la o cursă spre București
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si