Close sidebar
Close sidebar

Valerie Ciolos: "As vrea sa ramanem in Romania. As vrea sa ma implic mai mult şi la proiectul cu Brâncuşi"

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos-Villemin, a declarat sambata seara, la Alba Iulia, ca isi doreste sa se implice mai mult in proiectul Brancusi si ca si-ar dori sa ramana in Romania si dupa ce terminarea mandatului sotului ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Aş vrea să mă implic mai mult şi la proiectul cu Brâncuşi. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare", a declarat presei la Alba Iulia, unde a susţinut un recital artistic în cadrul "Galei Academiei Doamnelor", potrivit Agerpres.

Valerie Ciolos-Villemin a sustinut in urma cu cateva lui, tot la Alba Iulia, un concert caritabil pentru achizitonarea „Cuminteniei Pamantului”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

"Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară şi asta e, totuşi, un mare semn de întrebare", a declarat Valerie Cioloş-Villemin.

Intrebata daca va ramane in Romania si dupa ce Dacian Ciolos isi va termina mandatul de premier, aceasta a precizat ca i-ar placea foarte tare, adaugand Vreau să cânt, o să cânt în continuare".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI