Considerat un adevarat Zorro al politicii romanesti (dupa fotografia cu celebra masca pe care singur si-a postat-o pe contul de Facebook), Valeriu Zgonea duce o viata putin spus tumultoasa. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a fost casatorit timp de 20 de ani cu Cristina, iar cei doi au impreuna un baiat, Dragos Alexandru, care in acest an sarbatoreste majoratul.



Cei doi au divortat in 2009, insa cu ceva vreme inainte, Zgonea devenea pentru a doua oara tatic, insa cu o alta femeie.
Este vorba despre Carmen Gheorghe, o fosta consiliera la ASF. Fetita se numeste Alexandra Maria si a fost botezata cu mare fast la un restaurant de lux din Capitala, nas fiind nimeni altul decat Viorel Hrebenciuc. Evident, sotia din acte nu a fost prezenta.

Cu toate ca prin 2007, Zgonea locuia deja cu amanta, fetita lui nu i-a purtat numele. Abia in 2010, dupa divort, Zgonea a putut sa introduca o actiune in instanta in urma caruia sa poata sa-i dea numele sau propriei fiice. Culmea e ca in 2007, Zgonea i-a cerut divortul Cristinei, insa judecatorii le-au respins cererea pe motiv ca este... neintemeiata.
A divortat pentru Carmen, a facut un copil cu ea, dar s-a insurat cu Laura
A divortat pentru Carmen, a facut un copil cu ea, dar s-a insurat cu Laura


Pana la urma politicanul a scapat din stransorile casatoriei si a acceptat sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara de 2.000 de lei lunar, iar la partaj a renuntat la 10.000
de euro din conturi si la doua locuinte. Un an mai tarziu, Zgonea isi cheama din nou fosta sotie in instanta pe motiv ca nu mai avea bani sa plateasca pensia alimentara. Judecatorii admit cererea si ii micsoreaza suma cu 500 de lei.

Liber ca pasarea cerului, Valeriu nu mai ajunge insa sa se casatoreasca cu Carmen iar in peisaj apare... Laura. Fosta sotie a unui medic ginecolog din Capitala, femeia are si ea doi copii, pe care acum ii creste politicianul.
Lunar, fostul sot le vireaza minorilor aproape 2.000 de lei.
Anul trecut, el s-a maritat cu Laura
Anul trecut, el s-a maritat cu Laura


Nunta dintre Valeriu si Laura a avut loc anul trecut, iar Carmen s-a gandit sa-i faca si ea un cadou de nunta: un nou proces. Ea a cerut judecatorilor ca fiica ei sa primeasca nu mai putin de 16,5% din veniturile nete ale fostului ei iubit, ceea ce nu e deloc putin, daca ne uitam pe declaratiile de avere ale parlamentarului. Magistratii admit din nou cererea. Norocul lui Zgonea a fost pana la urma ca a iesit bine la nunta. El a trecut in declaratia de avere un "dar” de 110.000 euro si 200.000 lei. In total vreo 150.000 de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si