Close sidebar
Close sidebar

Valul de caldura se va extinde in toata tara; sase judete sunt astazi sub cod portocaliu de canicula, alte 13 se afla sub cod galben

Valul de caldura se va intensifica si se va extinde in toata tara, incepand de joi, iar sase judete din vestul tarii vor fi sub cod portocaliu, in timp ce alte 13 judete se vor afla sub cod galben, meteorologii avertizand ca temperaturile vor atinge 39 de grade.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valul de caldura se va intensifica si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. In zonele joase de relief din vest si local din centrul si sudul tarii, vremea va fi caniculara, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul de 80 de unitati. Minimele nocturne nu vor cobori, in general, sub 20 de grade, iar in Dealurile de Vest vor fi de 24-25 de grade.

De asemenea, joi se afla sub cond portocaliu de canicula sase judete: Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad si Bihor. In aceste zone, disconfortul termic va fi accentuat si se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 37 si 39 de grade.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tot joi, vor fi sub cod galben de canicula alte 13 judete: Satu Mare, Maramures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Sibiu, Hunedoara, Gorj, Valcea, Olt si Teleorman. In aceste zone, vor fi temperaturi intre 35 si 37 de grade.

Meteorologii spun ca valul de caldura va persista pana spre sfarsitul saptamanii, iar in zonele de munte, in special in nord-vestul tarii, in timpul dupa-amiezelor va fi instabilitate atmosferica.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI