Close sidebar
Close sidebar

Valul de frig a lovit întreaga Europă! Ninsoarea a paralizat toată peninsula Balcanică

Valul de frig din Romania se resimte din plin in tot estul Europei si Peninsula Balcanica. Doua fronturi atmosferice cu aer deosebit de rece lovesc dinspre Atlantic si Rusia.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Masa de aer rece- denumita Furtuna Diana, si-a facut simtita prezenta inca de la primele ore ale zilei si a venit la pachet cu rafale violente de vant, de peste 150 de km pe ora.

O avertizare cod galben de fenomene severe a fost emisa de meteorologi, iar mai multe curse aeriene anulate deja in Irlanda si Irlanda de nord. De asemenea, mii de locuinte au ramas deja fara electricitate. Ploaia de acum va fi urmata de 32 de zile cu zapada, anunta autoritatile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dinspre Rusia se instaleaza o masa de aer rece, care ajunge si in tara noastra.
La nivel european, cele mai afectate, in urmatoarele zile, vor fi tarile din vestul Peninsulei Balcanice si pana la Marea Adriatica.

Dupa cum vedeti in aceasta harta, avem parte si de o anomalie termica.
Fronturile de frig afecteaza doar jumatate din Regatul britanic, Grecia si Turcia. Restul Europei, cum ar fi Italia, Cehia, Slovacia raman sub influenta unui aer mai cald. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI