Close sidebar
Close sidebar

Valuri uriase pe litoral. Turisti, trasi in larg de curentii puternici

Sunteti pe litoral sau intentionati sa mergeti in zilele urmatoare. Nu va aventurati in valurile uriase! Avem imagini cu turisti trasi in larg de curentii puternici. In lipsa salvamarilor, voluntarii au fost cei care au sarit sa-i salveze.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un singur salvamar tine piept valurilor uriase din Eforie Nord. Trebuie sa ajunga la un turist pe care curentii l-au purtat mult prea departe de mal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Operatiunea periculoasa  vine la scurt timp dupa o alta interventie, filmata de pe mal.  Tot in Eforie nord, in zona Belona, salvatorii se urca intr-o barca si se indreapta cu viteza spre 5 tineri, aflati in larg. 

Valurile sunt atat de mari incat ambarcatiunea inainteaza cu greu. Totul, in timp ce bietii oameni abia reusesc sa stea la suprafata.

Dupa doar cateva minute, turisti sunt salvati.

Intregul haos de pe litoral se cauzeaza lipsei salvamarilor. Anul acesta, documentatia pentru angajarea lor a fost facuta cu viteza melcului. Abia de saptamana aceasta, salvatorii vor fi prezenti la posturi. 

In minivacanta de rusalii, doar cativa voluntari i-au pazit pe turistii care s-au aventurat in larg.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI