Zona de restaurante din centrul statiunii Mamaia era aglomerata peste masura la orele pranzului! Aici... bugetul alocat pentru cele cateva zile de distractie de 1 Mai este estimativ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Caci greu gasesti ceva de mancare sub 20 de lei! Pretul unui meniu la restaurant pleaca de la 30 de lei si... ajunge la: Pentru grupuri de prieteni sau pentru familii, restaurantele au pregatit si platouri pentru doua sau 4 persoane, al caror pret pleaca de la 60 de lei. Cine doreste fast-food, altceva decat gyros sau shaorma... trebuie sa plateasca cel putin 20 de lei in Mamaia, in aceasta mini vacanta.

Cat despre nelipsita bere, in Mamaia, pretul celei la draft este, in medie, de 6 lei paharul. Proprietarii de beach-baruri si de terase din Vama Veche vor face o averea in aceasta minivacanta. Nu de alta dar au 15.000 de clienti de servit. In Vama, se consuma foare mult peste. Pestele proaspat scos din mare este gatit pe plitele încinse, iar turistii se bucura de toate bunatatile la mese amplasate pe nisip.

Vama este si taramul nonconformistilor si... evident, meniurile urmeaza trendul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si