Close sidebar
Close sidebar

Vama Veche sau Mamaia? E loc pentru toata lumea pe litoral de 1 mai!

Sunt cele mai cautate statiuni de 1 Mai ,la malul marii, dar de la spirit, pana la preţuri, sunt multe diferenţe intre Mamaia şi Vama Veche! Daca in sud, 50 de lei, de exemplu, sunt suficienti intr-o zi pentru mancare si cateva pahare cu bere, spre nord se schimb bugetul.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zona de restaurante din centrul statiunii Mamaia era aglomerata peste masura la orele pranzului! Aici... bugetul alocat pentru cele cateva zile de distractie de 1 Mai este estimativ.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Caci greu gasesti ceva de mancare sub 20 de lei! Pretul unui meniu la restaurant pleaca de la 30 de lei si... ajunge la: Pentru grupuri de prieteni sau pentru familii, restaurantele au pregatit si platouri pentru doua sau 4 persoane, al caror pret pleaca de la 60 de lei.

Cine doreste fast-food, altceva decat gyros sau shaorma... trebuie sa plateasca cel putin 20 de lei in Mamaia, in aceasta mini vacanta.

Cat despre nelipsita bere, in Mamaia, pretul celei la draft este, in medie, de 6 lei paharul. Proprietarii de beach-baruri si de terase din Vama Veche vor face o averea in aceasta minivacanta. Nu de alta dar au 15.000 de clienti de servit. In Vama, se consuma foare mult peste.

Pestele proaspat scos din mare este gatit pe plitele încinse, iar turistii se bucura de toate bunatatile la mese amplasate pe nisip. Vama este si taramul nonconformistilor si... evident, meniurile urmeaza trendul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI