Faceti cunostinta cu rockerul Constantin Garbish- zis si Jaguarul. De 30 de ani petrece vara in Vama Veche, dar acum a furat startul sezonului. Imbracat in costum militar si cu inele in loc de grade, vamaiotul e capitanul distractiei pe litoral.

Vamaiotul cu porecla de felina nu si-a adus un bagaj stufos. Are cu el doar bijuteriile si  chitara.

Parte din atmosfera sunt si angajatii din Vama, care vor incepe treaba abia vineri. Pana atunci, se bucura de libertate si de farmecul locului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In acorduri de chitara se fac si ultimele retursuri. Se amenajeaza terasele, iar tamplaria din lemn se vopseste pentru un aspect proaspat.

 

NICIUN LOC LIBER IN VAMA

Cristian Barhalescu sincron: „Vama veche este rezervata suta la suta, inca din luna ianuarie nu mai sunt locuri. Din fericire mai sunt locuri in 2 Mai, in Mangalia”.

Se anunta nebunie de vineri, in cea mai boema statiune de pe litoral. Cei care vin din capitala si nu vor sa fac autostopul, sau sa se inghesuie la tren, au si o noua optiune, valabila de anul acesta.

Daniel Savopol:" Din Bucuresti si pana in Vama Veche puteti veni cu masina. Nu conteaza daca nu aveti una, pentru ca o firma de taxi isi pune la bataie autotutismele, in care puteti lua maximum doi prieteni.

Pretul calatoriei dus-intors este de 100 de lei de persoana”.

Asadar, aveti toate motivele sa dati o fuga in Vama Veche, de intai mai. Oamenii locului va promit ca veti avea o minivacanta de neuitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si