O tânără olandeză nu știa că prietenul ei timid era îndrăgostit de ea, cu atât mai puțin că va fi cina lui. În ciuda faptului că justiția franceză a făcut tot posibilul să-l bage la închisoare,  studentul japonez Issei Sagawa a continuat să umble liber pe străzi, sub o identitate secretă, fără să-și imagineze că, ani mai târziu, viața va face dreptate.

„Prima mușcătură avea să fie din posteriorul ei!”

Issei Sagawa, cunoscut și sub numele de Pang sau Canibalul Kobe, a fost un ucigaș, canibal și necrofil japonez cunoscut pentru uciderea lui Renée Hartevelt la Paris în 1981. Sagawa a ucis-o pe Hartevelt și apoi a mutilat-o, a canibalizat și a făcut necrofilie pe cadavrul ei timp de câteva zile.

Citește și: Femeia găsită moartă în casă în Italia a fost ucisă accidental de fiul de opt ani

Issei Sagawa era student la Paris și s-a îndrăgostit nebunește de o colegă de a sa. Și-a lăsat deoparte nesiguranța și timiditatea, apoi a invitat-o în oraș. Ulterior, femeia a devenit cina tânărului.

Bărbatul a mers cu Renée în apartamentul său și i-a făcut avansuri, însă tânăra studentă le-a refuzat. Acest lucru a stârnit furia „vampirului japonez”. Imediat, individul și-a ucis colega de facultate. Nu a fost o crimă oarecare, iar anchetatorii ajunși la fața locului au declarat că nu au mai văzut așa ceva vreodată.

După ce Renée a fost omorâtă într-un mod brutal, japonezul a avut relații intime cu ea. „După ce am avut relații sexuale cu ea, am început să o sărut. Pentru prima dată, am reușit să-i zic, în franceză, `te iubesc` cu voce tare.”, a mărturisit individul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat și-a dat seama că trebuie să scape de dovezi și a băgat bucăți din ea în frigider. „Nu ne-a venit să credem când am deschis frigiderul. Prima mușcătură avea să fie din posteriorul ei!”, au transmis oamenii legii.

Issei Sagawa nu a fost urmărit penal pentru fapta lui

Criminalul canibal nu a plătit penal pentru fapta sa, deși dovezile erau șocante. El a început să mănânce puțin câte puțin din victima sa. Rămășițele tinerei au fost servite la cină, iar când nu a mai putut, a luat o decizie. I-a băgat anumite părți din corp într-o valiză și le-a aruncat într-un râu. „Am rupt carnea cu degetele și am pus-o în gură!”, a spus criminalul japonez.

Citește și: Cadavrul unei femei a fost găsit plutind pe râu, după 7-10 zile de stat în apă

Niște trecători au descoperit totul, au chemat poliția și astfel s-a început o anchetă. Oamenii legii au ajuns la apartamentul criminalului. „Am găsit și o farfurie cu resturi de la o masă preparată din carne umană.”, au transmis investigatorii.

Cu toții credeau că asasinul va sta ani grei în spatele gratiilor, însă el făcea parte dintr-o familie japoneză foarte influentă. După ce a fost supus unei evaluări psihologice, tânărul a fost declarat nebun.

Polițiștii care se ocupau de caz au rămas profund șocați. Astfel, Issei Sagawa nu a plătit penal pentru fapta sa. El a fost internat o perioadă, apoi s-a întors în Japonia.

Și-a văzut în continuare de viața sa, a devenit scriitor și a apărut în cadrul unui documentar. Mulți oameni care au vizionat documentarul au început să se teamă pentru integritatea lor fizică.

Citește și: Informații despre „clovnul ucigaș”. Oamenii se tem să nu devină victime

Japonezul nu a plătit în fața legii, ba chiar și-a văzut de viața sa de scriitor până la 73 de ani, când în urma unei pneumonii a părăsit această lume. Cu ajutorul familiei sale influente a scăpat de justiție, însă a rămas în istorie drept „vampirul japonez”. Timiditatea și bunătatea lui ascundea, de fapt, un „monstru”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O adolescentă de 15 ani s-a răzbunat pe mama sa, pentru că nu i-a acceptat iubitul! Fata a angajat asasini pentru a-i lua viața: „A vorbit despre ura pe care i-o purta”

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si