Sute de ouă de ciocolată au fost ascunse prin iarbă și arbuștii din grădinile de la reședința de vară a baronului Brukenthal din Avrig. Așa că misiunea copiilor nu a fost deloc ușoară. Însoțiți de părinți, cei mici au început să scotocească după comorile dulci.

Citește și: EXCLUSIV: Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”

Micuții au pornit la vânătoare de ouă în a doua zi de Paște

Înarmați cu pungi și coșulețe, cei 60 de copii înscriși la concurs au cercetat fiecare colțișor al grădinii palatului.

Părinte: ”Ne place foarte mult. Copii sunt foarte încântați și sper să vâneze cât mai multe ouă.”

La final, fiecare copil a primit un premiu

Participarea la vânătoarea de ouă a fost gratuită, iar la final fiecare copil a fost răsplătit pentru efortul depus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Silvia Călin, manager complex: ”Niciun copilaș nu pleacă cu mâna goală acasă. Vor beneficia de toate ouălele pe care le-au găsit, vor primi și un voucher în valoare de 50 de lei. Premiul I este un voucher pentru o cameră, o suită de familie cu mic dejuc inclus, premiul II este un voucher în valoare de 200 de lei pentru consumație la restaurant, iar premiul III este un voucher în valoare de 100 de lei pentru restaurant.”

Copiii vor fi așteptați la o nouă vânătoare de ouă și anul viitor de Paște.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si