Imaginile au fost suprinse e politisti pe Autostrada Soarelui, in drum spre mare, dintr-o masina neinscriptionata, dotata cu aparat radar!

Aventura pe autostrada a soferului masinii de culoare gri din imagini s-a oprit brusc la barierele din Fetesti. Un alt echipaj l-a tras pe dreapta dupa ce neregulile pe care le-a comis au fost transmise prin statie. Si nu a fost singurul amendat de politisti. Nu putini au fost cei care au ramas si fara permis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pe imaginile postate de Politie pe site-ul de socializare, oamenii legii au scris neregulile comise de cei de la volan. De exemplu, soferii din imagini au ramas fara permis de conducere, pentru ca au depasit viteza legala cu peste 50 de kilometri pe ora. Recordul de ieri este insa de 215 kilometri la ora.

Numai ieri, 50 de conducatori auto care au apasat mai mult decat trebuia....

pedala de acceleratie au fost amendati de poitisti. Actiunea va continua si in zilele urmatoare! Asa ca aveti mare grija cum conduceti cand va intoarceti de la mare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si