Mai mulți copaci și stâlpi de electricitate au fost doborâți de rafale de vânt în zone din nordul țării. Vântul puternic a smuls acoperișurile de pe mai multe case, iar echipajele de pompieri au intervenit în mai multe zone pentru a salva oamenii.

Copacii și stâlpii de electricitate au blocat drumurile

În județul Cluj, drumul național 1 este blocat din cauza unui copac rupt care a căzut pe carosabil.

Situația este identică și pe drumul județean 107, între Someșu Cald și Mărișel, unde vântul puternic a doborât pe carosabil mai mulți copaci. La fața locului a intervenit Punctul de Lucru Florești.

Zeci de copaci și stâlpi de susținere a energiei electrice au fost raportați doborâți din cauza vântului puternic

Zeci de copaci și stâlpi de susținere a energiei electrice au fost raportați doborâți din cauza vântului puternic

[Sursa foto: Facebook- ISU Hunedoara]

Tot în Cluj, în localitatea Măcicașu, Detașamentul 1 Cluj- Napoca a intervenit pentru degajarea unui copac care a căzut pe carosabil și a blocat circulație, în timp ce Detașamentul 2 Cluj-Napoca a intervenit pe șoseaua DJ107R, între Făget și Ciurila, din aceeași situație.

Zeci de copaci și stâlpi de susținere a energiei electrice au fost raportați doborâți din cauza vântului puternic și în județul Bistrița Năsăud. Un copac căzut a blocat intrarea într-un magazin din municipiul județului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Copacii au blocat carosabilul

Copacii au blocat carosabilul

[Sursa foto: news.ro]

Citește și: Opt vaci au fost lovite de trăsnet. Doi bărbați, care se aflau cu ele, și-au pierdut și ei viața

Acoperișurile au zburat din cauza vântului

Tot în Bistrița Năsăud, vântul puternic a distrus o stație de autobuz, din cauza unui acoperiș luat pe sus care a căzut în stație.

Pompierii bistriţeni au intervenit și pe lacul Colibiţa după ce mai multe persoane care s-au răsturnat cu o barcă au avut nevoie să fie salvate, dar și pentru a recupera două persoane care se

plimbau cu hidrobicileta pe lac.

În municipiul Piatra Neamţ bucăţi dintr-un acoperiș, smulse din cauza vântului puternic, au căzut peste mai multe autoturisme. Rafalele de vânt au smuls, de asemenea, două acoperişuri.

Acoperișuri smulse din cauza vântului au ateriat pe carosabil și în comuna Livada și la Gherla, în județul Cluj.

Citește și: Tot mai mulți români ajung la spital din cauza caniculei. "Urgențele de cod roșu și cod galben au crescut cu 14%"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si