Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani vindea legume şi zarzavat pe o tarabă improvizată pe un trotuar din cartierul ploieştean Malul Roşu.

Pentru că nu avea documentele necesare de comerciant, poliţiştii i-au confiscat marfa, au încătuşat-o şi au dus-o la audieri. Când s-a văzut în această situaţie, vânzătoarea a ripostat şi a început să arunce pe stradă cu legăturile de ceapă, strigând că a ajuns să facă acest lucru pentru că nu are ce să mănânce.

Poliţiştii au rămas fermi pe poziţie, iar când au văzut că femeia refuză să plece au devenit agresivi şi nu s-au lăsat până nu au încătuşat-o. Cu cătuşele la mâni, vânzătoarea a fost dusă în maşina Poliţiei şi de aici la sediul Secţiei 3 pentru audieri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martorii care au asistat la întreaga scenă au filmat întregul moment, iar imaginile au fost postate ulterior pe internet. În acest caz, Poliţia Prahova s-a autosesizat şi face acum verificări.

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acţiunii poliţiştilor, cât şi cu privire intervenţia lor”, a declarat Raluca Breazeanu, purtător de cânt al IJP Prahova.

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si