Close sidebar
Close sidebar

Vanzatorii de petarde, artificii sau bombe nu se mai feresc nici macar de politişti. Pun in pericol viata cumparatorilor fara nicio teama.

Vând materialele piro-tehnice pe marginea străzii, fără niciun fel de autorizaţie sau garanţie. Urmează ,un material filmat cu o cameră ascunsă. ##VIDEO37314##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Intre 100 si 300 de lei. Atat costa viata pusa in pericol de Revelion, pe marginea strazii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sa nu credeti ca stau cu ele pe trotuar. Au o strategie bine pusa la punct. Femeile sunt scoase la inaintare. Ne ofera spre vanzare tigari, dar odata ce intram in vorba cu ele ne prezinta oferta.

"Deci, din acelea care fac floare, sus. Da, draga. Este asa, un fel de tort. Merg cu doamna? Da. Hai, cu mine! vino, incoace. Ca uite, sunt 2 masini de Politie!"

"36 de focuri.

Cum? Nu stiu ce inseamna. Si cu 100 si cu 36. Deci, eu vreau din acelea care fac floare sus. Da, acelea, acelea. Cat costa? Cat este mama? 150 de lei."

In mijlocul negocierilor individul care ne-a indesat in masina un sac plin de materiale pirotehnice inchide usa si pleaca!

De la 150 de lei, scade pretul. Inainte sa platim, insa, vrem sa ne asiguram ca nu ne punem viata in pericol.
Fireste ca garantiile sunt... vorbe sigure! si atat

Si nu doar comerciantii risca puscaria, ci si cei care le folosesc fara autorizatie de pirotehnist!

BOGDAN GHEBAUR, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI CAPITALEI: Personele care au implinit 16 ani pot folosi materiale pirotehnice, doar din categoria 1 si P1, care sunt jerbe, lumanari romaine si artificii. Recomandam persoanelor care vor sa cumpere materiale pirotehnice  sa cumpere de la firme autorizate.


Atentie, asadar! Nu va transformati sarbatorile de iarna intr-un calvar! Apelati la firme autorizate!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI