Close sidebar
Close sidebar

Vara se amana! Meteorologii anunta ca vremea calda va fi doar o amintire! Ce ne asteapta saptamana viitoare!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de vreme rea pentru toate regiunile din Romania.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

2 iunie 2018

Ziua de 2 iunie 2018 vine cu vreme calda si frumoasa, fara nori pentru cei care au ales litoralul sau Delta Dunarii. Va fi doar soare in Dobrogea, cu maxime de 21- 28 de grade Celsius.

In Muntenia, vremea continua sa fie calda, cu maxime de 27- 31 de grade Celsius. Va predominant insorit.

Oltenia nu scapa de averse, dar se bucura de vreme calda: maxime de 26- 32 de grade Celsius. Banatul in continuare va fi avea vreme ploioasa, maximele vor fi de 29- 31 de grade Celsius.

Si-n Crisana ploua, dar va fi si soare, maxime de 25- 29 de grade Celsius. In Maramures nu va fi deloc soare, in schimb. Doar nori, ploi, fulgere. Macar va fi cald: 25- 28 de grade Celsius, maxima.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Moldova, care azi se bucura de soare, maine se va bucura de ploi. Vor fi averse cu descarcari electrice. Maxima zilei va fi de 27- 31 de grade Celsius.

In Transilvania vor fi maxime de 25- 30 de grade Celsius, cu averse si descarcari electrice.

3 iunie 2018

Duminica, vremea va fi urata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi nori in Dobrogea, maxime de 21- 30 de grade Celsius. in Muntenia, maximele vor atinge 27- 32 de grade Celsius, vor fi averse si descarcari electrice.

In Oltenia, vor fi averse cu descarcari electrice, maxime de 25- 31 de grade Celsius. in Banat 25- 29 de grade maxima, la fel: averse cu descarcari electrice.

In Crisana vor fi 23- 27 de grade Celsius, cu averse si descarcari electrice.

In Maramures, Transilvania si Moldova va ploua si cerul va fi innorat toata ziua. Maximele vor fi in Maramures de 22- 25 de grade Celsius, in Transilvania de 22- 26 de grade Celsius, in Moldova, 23- 30 de grade Celsius. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI