Conform imaginilor difuzate de Ziarul de Iaşi, Vosganian a urmărit cu mare atenţie meciul, în timp ce în sală aveu loc discuţiile pe tema bugetului.

Gestul său a fost comentat de deputatul USR Iulian Bulai, care a prelut şi filmuleţul: "Să te uiţi la box pe banii românilor e umilitor. În loc să convingi parlamentarii din toate partidele să susţină amendamente pentru autostrada A8.Şi când te gândeşti că acest domn avea pretenţii să fie comisar european! Mai rar atâta nepăsare şi ignoranţă".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Darius Vâlcov fără permis 3 luni. Avea viteză mare în localitate

Dezbateri pe buget 

În plenul reunit al Parlamentului de miercuri parlamentarii au avut dezbateri generale pe proiectul de buget, urmând ca votul final pe bugetul de stat pe 2019 va fi dat vineri, în plenul reunit al Parlamentului.

Guvernul a adoptat, vinerea trecută, proiectul bugetului de stat pentru anul 2019. În plenul reunit de joi a fost dat votul pe amendamente.

Urmează ca în ședința de vineri a plenului reunit al Parlamentului să fie dat votul final pe întreg proiectul de buget.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si