Close sidebar
Close sidebar

Vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis, după o decepție în dragoste! Tânărul a fost găsit împușcat în cap. Ce a scris în mesajul de adio, adresat fostei iubite?

Lacrimi și durere, după ce vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis! Tânărul i-a lăsat un mesaj fostei sale iubite în care o anunța despre gestul extrem. Apoi, el a fost găsit împușcat în cap.

Estera Maria,

Vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis, după o decepție în dragoste! Tânărul a fost găsit împușcat în cap. Ce a scris în mesajul de adio, adresat fostei iubite?

[Sursa foto: wowbiz.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis! Ionică a murit la doar 30 de ani. Tânărul avea o viață lungă înainte, dar o decepție în dragoste l-a determinat să o sfârșească, într-un mod brutal.

Tânărul se despărțise recent de fata pe care o iubea și cu care spera să trăiască mult timp. După ce i-a lăsat un mesaj pe rețelele sociale, tânărul s-a sinucis prin împușcare. În mesaj i-ar fi spus fostei sale iubite despre gestul extrem pe care urma să îl facă.

Ionică nu a putut suporta suferința cauzată de despărțire

Tânăra a văzut mesajul lui Ionică mult prea târziu. Medicii ajunși la fața locului au încercat, în zadar, să îl salveze. În cele din urmă i-a fost declarat decesul.

Acum, mama tânărului de 30 de ani este în stare de șoc și își plânge copilul care a plecat prea devreme printre îngeri.

Victima, cu arma de vânătoare pe care o deținea în mod legal, s-a împușcat în cap, chiar în camera sa, în casa unde locuia cu părinții. Mama și tatăl băiatului au fost cei care l-au găsit fără suflare.

După descoperirea macabră făcută de părinții tânărului, toată familia, rudele și chiar vecinii lui Ionică s-au adunat la un loc, fiind șocați de cele petrecute.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Apropiații lui Ionică au numai cuvinte de laudă la adresa lui

Apropiații vărului lui Culiță Sterp au numai cuvinte de laudă despre el și spun că această veste a venit ca un real șoc.

Ei nu-și închipuiau că Ionică va recurge la un asemenea gest.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”

„Din dragoste, dar nu știu…”

„Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, spun vecinii și rudele care-l plâng pe Ionică, potrivit wowbiz.ro

Familia se pregătește să îl ducă pe Ionică pe ultimul drum

Familia lui Ionică este sfâșiată de durere și, cu toate acestea, se fac pregătiri pentru a-l conduce pe acesta pe ultimul drum. 

Între timp, oamenii legii din Sânandrei, județul Timiș, au deschis un dosar penal în acest caz.

Psihologii trag un semnal de alarmă și spun că decepțiile în amor sunt cele mai frecvente cauze ale sinuciderilor, cei aflați în aceste situații având nevoie de sprijinul celor dragi ori chiar de ajutor specializat, mai informează sursa citată anterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI