Close sidebar
Close sidebar

Vasile a fost ucis pe trecerea de pietoni de șoferul unui bolid care a întors mașina pe linie continuă

Bărbatul omorât de șoferul unui bolid pe o trecere de pietoni din Cluj se numește Vasile Dubovici și avea doar 33 de ani.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază când tânărul a vrut să traverseze regulamentar, pe trecerea de pietoni. Bărbatul a fost efectiv spulberat de șoferul unui bolid care ar fi efectuat un viraj la stânga, peste marcajul continuu de pe șosea, fără să-i acorde prioritate.

Tânărul de 33 de ani nu a avit nicio şansă, fiind strivit de maşina care a trecut, efectiv, peste el. Imediat ce pompierii l-au scos de sub maşină, echipajul de terapie intensivă SMURD a început manevrele de resuscitare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

După aproape o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa foto: Observator 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI