Vasile poate fi numit cel mai norocos român din Spania, după ce a câștigat premiul loteriei spaniole chiar în momentele în care avea mai mare nevoie de bani. Românul s-a confruntat în trecut cu probleme grave de sănătate, iar acum este fericit că destinul a fost de parte lui de această dată.

Citește și: Povestea Mădălinei, o româncă din Italia care a dat lovitura. Cât câștigă lunar după ce a renunțat la jobul de ospătăriță

În urmă cu două luni, Vasile a suferit un infarct. Acesta se afla la volanul camionului prin Franța în momentul în care a avut loc nenorocirea care ar fi putut să îi pună capăt vieții. Cu toate acestea, joi, 22 decembrie 2022, acesta a mers la administrația numărul 2 din Roquetas de Mar pentru a sărbători că a avut o zecime din El Gordo, 05490.

Mărturisirile lui Vasile după ce a câștigat la loterie: „Nu mă pot bucura, am probleme cu inima” 

Bărbatul s-a dus nerăbdător la loterie, acolo unde i-a fost acordat pentru a doua oară premiul I la Extragerea Extraordinară de Crăciun. Românul și-a ridicat fericit banii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea lui Marius, bărbatul care nu a participat la serbarea fiicei sale pentru că era rușinat de cum era îmbrăcat

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm Nu simt multe lucruri, nu pot simți bucurie, dar încă îmi revin. Am avut o zecime pentru întreaga familie.

Vom acoperi găuri și vom putea cumpăra o casă pentru că suntem în chirie de mulți ani”, a mărturisit Vasile, fără să sară în sus de bucurie.

„Nici nu știu cum sunt aici, m-a prins duminică și nu erau medici”, a explicat românul care a câștigat la Loteria de Crăciun Spania 2022, citat de  jurnaliștii de la  ziarulromanesc.es.

Citește și: Incredibil ce sumă de bani a reușit un român să spele în Irlanda. Bărbatul s-a dat drept italian, francez și ceh


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si