Close sidebar
Close sidebar

Vasile Muraru sufera si din punct de vedere financiar dupa disparitia lui Nae Lazarescu! Fara maestru, Muraru castiga 1.350 de euro pe luna, iar inainte avea un venit de 5.200 de euro!

Vasile Muraru, director artistic la Teatrul Tanase, a castigat 73.000 de lei pe an din colaborari, in timp ce pe vremea cand se producea alaturi de Nae Lazarescu bifa un venit anual de 280.000 de lei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Nae Lazarescu a murit in decembrie 2013, la 72 de ani, o data cu disparitia sa destramandu-se si cuplul pe care-l facea cu actorul Vasile Muraru, colegul sau de la Teatrul Tanase. Cei doi colaborau de peste 20 de ani, iar pe langa prestatiile de pe scena s-au consacrat datorita show-urilor de la televizor. O data cu decesul lui Lazarescu, Muraru nu a mai avut acelasi succes, dovada fiind castigurile sale.

Vasile Muraru are venituri reduse dupa disparitia partenerului sau de glume Conform ultimei delaratii de avere a lui Muraru, care este director artistic la Teatrul Tanase, acesta a avut un salariu de 32.416 lei, in timp ce colaborarile pe drepturi de autor i-au adus 73.000 de lei (6.083 de lei pe luna, adica 1.350 de euro). Nu acelasi lucru se intampla pe vremea cand Nae Lazarescu traia, iar cei doi aveau de onorat mai multe contracte.
Astfel, in anul 2013, Muraru a castigat din drepturi de autor numai putin de 280.000 de lei (23.333 de lei pe luna, aproximativ 5.200 de euro), de patru ori mai mult decat in 2015, cand Muraru a trebuit sa sustina spectacole pe cont propriu sau in cuplu cu actori cu mai putina priza la public.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vasile Muraru-Nae Lazarescu, un cuplu care a avut succes pe termen lung

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI