Procesul de anulare a adopției Sorinei, plecată cu familia Săcărin în SUA, se judecă în prezent la Tribunalul București, iar familia Șărămăt speră într-o decizie favorabilă. Judecătorii respectivei instanțe cercetează nulitatea absolută a adopției Sorinei în America, la 15 luni de la plecarea fetei peste Ocean, împreună cu noua ei familie adoptivă.

Citeste si: În așteptarea întoarcerii Sorinei din America, familia Șărămăt și-a deschis o afacere lângă Baia de Aramă EXCLUSIV

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În așteptarea unui miracol care să le aducă fata acasă, la Baia de Aramă, Vasile și Mariana Șărămăt postează fotografii vechi cu Sorina, dar și mesaje adresate acesteia. ”Prințesa lui tati, trebuie să fii tare, mafia e prea mare!”, a scris recent Vasile Șărămăt în dreptul unei fotografii de colecție cu Sorina în mijlocul familiei din Baia de Aramă, unde a crescut până la 8 ani. 

Sărărmat
Sorina și sora ei de la Baia de Aramă, Andreea

Avocatul familiei Șărămăt: ”S-au contrafăcut date din dosar și semnăturile asistenților maternali!”

De altfel, avocatul Victor Dumitrică, cel care îi reprezintă pe soții Șărămăt în proces, este foarte încrezător în șansele ca Tribunalul București să dea câștig de cauză familiei din Baia de Aramă. 

”Eu nu cred, eu sunt convins, am certitudinea faptului că Sorina a ajuns în Statele Unite ale Americii printr-un mare fals judiciar, prin intrumentarea unui dosar de adopție cu dedicație, un dosar plin de falsuri, falsuri dovedite, cu expertize, cu dosare penale, cu probe temeinice, științifice, făcute de experți, de specialiști cu competențe profesională incontestabilă. De altfel, și partea adversă se teme exact de problema aceasta, că le va fi anulată adopția având în vedere realitatea faptelor și că au obținut adopția prin înscrisuri fictive.
S-au contrafăcut, de la semnăturile asistenților maternali, doamna Șărămăt Mariana, până la date din dosar. Sorina a dobândit calitatea de cetățean american în baza unor înscrisuri fictive, nelegal. Ea nu putea să fie adoptată câtă vreme aceste înscrisuri erau false”
, a explicat avocatul familiei Șărămăt.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si