Close sidebar
Close sidebar

Vaslui: Doi concubini, gasiti morti in locuinta partial incendiata

Doi concubini de 67 si 61 de ani, din localitatea vasluiana Feresti, au fost gasiti morti in casa, marti dimineata, de catre fiul lor, dupa ce o parte din locuinta a ars. Echipajul medical al ambulantei chemate la fata locului a afirmat ca pe corpurile victimelor au fost gasite urme de violenta, astfel ca a fost sesizata Politia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, trupurile celor doi vasluieni au fost gasite in incaperi diferite ale locuintei, femeia fiind descoperita cazuta pe jos, iar barbatul in patul dintr-un dormitor.

Fiul celor doi, cel care i-a descoperit in cursul diminetii de marti, a anuntat la 112 ca parintii sai ar fi fost victimele unui incendiu, in conditiile in care acestia aveau arsuri pe corp.

"Echipajul nostru de la ambulanta a constatat ca victimele prezentau urme pe corpuri, iar casa era ravasita si, in consecinta, a fost sesizata Politia.

Avand in vedere cele descoperite in locuinta, este posibil ca cei doi sa fi fost victimele unei infractiuni", a declarat, marti, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Politisti criminalisti au ajuns la locuinta celor doi vasluieni si au inceput o ancheta pentru a stabili in ce conditii au murit acestia.

Din primele ipoteze reiese ca este posibil ca presupusii infractori sa fi dat foc in locuinta respectiva pentru a-si acoperi urmele.
Focul nu s-a extins insa la intreaga locuinta, fiind afectata doar o parte a acesteia.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI