Close sidebar
Close sidebar

Vaslui: Familie evacuata din locuinta, dupa ce, in timpul unei furtuni, un stejar de 150 de ani a cazut peste casa

O familie din localitatea Poienesti Deal, judetul Vaslui, a fost evacuata din locuinta, dupa ce, in timpul unei furtuni, un stejar batran de 150 de ani a cazut peste casa, distrugand partial acoperisul si un pod. Zeci de pompieri au intervenit mai multe ore pentru ridicarea copacului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de pompieri au intervenit, luni, timp de peste trei ore, pentru ridicarea unui stejar de peste 25 de metri cazut peste locuinta unei familii din judetul Vaslui.

Cpacul, aflat la doar un metru de casa, a iesit din radacini si a cazut peste locuinta, distrugand partial acoperisul si o parte dintr-un pod. De asemenea, a fost afectata reteaua de alimentare cu energie electrica a imobilului.

Prabusirea copacului, care ar avea peste 150 de ani, a fost determina de furtuna din cursul serii de duminica si a cantitatilor mari de precipitatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Primele intervetii ale autoritatilor au fost la scurt timp de la incident, insa, dupa aproximativ patru ore, au fost abandonate din cauza intemperiilor si a intunericului.

”Exista pericolul ca arborele sa darame imobilul, construit din lut in urma cu peste 100 de ani si, de aceea, s-a impus evacuarea familiei care locuia acolo, respectiv o femeie de  60 de ani si fiul sau de 38 de ani.

Cei doi au locuit la rude pe timpul noptii, iar acum, odata cu degajarea copacului, pot reveni in imobil si locui intr-o camera unde podul si acoperisul nu au fost afectate ”, a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, Georgica Onofreiasa.

Autoritatile din comuna Poienesti spun ca vor repara podul si acoperisul casei afectate.  

FOTO: ISU Vaslui

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI