Reprezentantii Politiei Judetene Vaslui au declarat sambata ca femeia a fost gasita in fosa septica de catre un vecin de-al mamei sale, scrie news.ro.

Femeia in varsta de 38 de ani, din judetul Vrancea, se afla in vizita la mama sa care locuieste in cladirea fostului dispensar veterinar din localitatea vasluiana Viisoara. In cursul serii de vineri, ea a iesit din casa si nu s-a mai intors.

Mama femeii a apelat la un vecin impreuna cu care a inceput sa isi caute fiica, barbatul gasind-o pe aceasta, dupa cateva zeci de minute, in fosa septica a fostului dispensar veterinar.

Cei doi au sunat la numarul de urgenta 112, dar femeia era decedata.

”Trupul femeii de 38 de ani a fost scos din fosa de catre un echipaj de pompieri, medicul ambulantei care s-a deplasat la interventie constatand decesul tinerei. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca respectiva hazna nu avea gura de evacuare acoperita cu vreun capac”, a declarat, sambata, pentru News.ro. responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela straub.

Cadavrul femeii a fost ridicat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cauzei decesului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si