Copilul, în vârstă de 14 ani, din Vaslui a fost găsit mort, după o săptămână de căutări. Primele cercetări, în cazul lui Petrișor, arată că ar fi vorba de o crimă.

La aproape o săptămână de când a fost sesizată dispariţia lui Petrişor Sebastian Gaiţă, trupul neînsufleţit a fost găsit pe raza comunei Hoceni. Primele cercetări arată că ar fi vorba de o crimă.

Citeste si: VIDEO| Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane

Caz neașteptat la Vaslui. A fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Autoritățile au deschis dosar penal pentru omor și au înaintat cercetările, scrie Observator.tv.

Petrişor Sebastian Gaiţă, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut pe 25 februarie, din satul Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir, după ce a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu două zile înainte, pe 23 februarie, şi nu a mai revenit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Povestea incredibilă a Ancăi Bejan: Avea 120 de kilograme, a slăbit 60, iar azi este celebră pentru Dieta-Minune

A fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Citeste si: Tatăl fetei răpite de Gheorghe Dincă, în impas. Ion Măceșanu a fost obligat să plătească

Rudele lui Petrişor Sebastian Gaiţă nu aveau nicio idee unde ar putea fi acesta. Din păcate, au aflat că băiatul de 14 ani nu se mai întoarce niciodată acasă.

„La data dispariției, minorul purta un hanorac de culoare neagră și pantaloni de culoare albastră. Era încălțat cu o pereche pantofi sport roșii.
Semnalmente: Înălțime de aproximativ 1.60 metri, constituție astenică, ten deschis și păr șaten tuns scurt.

Citeste si: Tatăl Gabrielei Firea a murit! Primarul Capitalei este în doliu

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute", se arăta în apelul oamenilor legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si