Close sidebar
Close sidebar

Vaslui: Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, peste care, vineri, în oraşul Negreşti, s-a prăbuşit un mal de pământ, a fost scos la suprafaţă mort de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui, care au încercat să-l salveze.

A.M.S.,

Vaslui: Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanţii ISU Vaslui au anunţat că primele echipaje ajunse la faţa locului au fost cele de la Garda 11 Negreşti şi că instituţia a intervenit cu trei autospeciale, o ambulanţă şi un echipaj specializat format din 14 lucrători.

Anunţul făcut de ISU Vaslui

"După câteva minute de săpături, victima a fost reperată la aproximativ 1,5 metri adâncime, i-a fost scos capul din pământ, i s-au eliberat căile respiratorii şi i s-a administrat oxigen. În paralel, a continuat operaţiunea de îndepărtare a pământului care ţinea victima blocată", au menţionat reprezentanţii ISU.

După ce victima a fost scoasă la suprafaţă, au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar medicii au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului, scrie agerpres.ro.

Autorităţile au început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cluj: Accident grav pe A 3, la ieşirea către Turda- o persoană a murit şi una a fost rănită

Citeste si: O fetiță de 7 ani a fost spulberată pe asfalt după ce a traversat printr-un loc nepermis

Citeste si: Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Timp de opt ani au crezut că este mort

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI