Close sidebar
Close sidebar

Vaslui: Un TIR incarcat cu butelii s-a rasturnat pe DN 24, in fata unei primarii

Un TIR incarcat cu butelii, din care peste o suta pline cu GPL, s-a rasturnat in fata unei primarii, joi dupa-amiaza, la câtiva kilometri de municipiul Vaslui, pe drumul national (DN) 24. Politistii si pompierii sustin ca nu exista victime, iar pericolul producerii unei explozii a fost inlaturat.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui au declarat ca TIR-ul incarcat cu 245 de butelii, din care 111 pline cu GPL, s-a rasturnat in afara soselei, in fata Primariei Muntenii de Sus, dupa ce soferul autotrenului, care circula de la Iasi spre municipiul Vaslui, ar fi incercat sa evite coliziunea cu un autoturism.

In urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranita, in zona fiind trimise doua autospeciale de interventie cu apa si spuma, o ambulanta de terapie intensiva mobila si grupa operativa a ISU.

”Toate buteliile au fost indepartate de locul unde s-a rasturnat autotrenul, fiind depozitate in conditii de siguranta in curtea primariei. In aceste conditii, nu mai exista niciun risc de explozie, iar traficul nu este blocat, asa cum s-a crezut initial, imediat dupa anuntarea accidentului la numarul de urgenta 112”, a declarat, joi, pentru News.ro responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politistii vasluieni au inceput cercetarile la fata locului pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI