Close sidebar
Close sidebar

Moartea misterioasă a unui bărbat. Oamenii legii l-au găsit decedat, cu capul strivit: „A fost descoperit prea târziu”

Moarte șocantă pentru un om din Vaslui. Pensionarul a fost găsit fără suflare în casă, cu capul strivit.

Georgiana Balaban,

Moartea misterioasă a unui vasluian.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vasluianul avea 70 de ani și a fost găsit cu capul strivit. Potrivit autorităților, omul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar rănile au fost incompatibile cu viața. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, după ce au fost sesizați de o rudă a victimei.

Citeste si: VIDEO| O refugiată din Ucraina a murit la Vama Petea

Victima este din Bârlad. Românul a fost descoperit mort în casă. Se pare că a fost strivit cu capul de un dulap din locuință. Oamenii legii au fost sesizați de o rudă a pensionarului de 70 de ani.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bărbatul

O rudă a mers în vizită la bătrân și a făcut teribila descoperire.

Oamenii legii au fost sesizați imediat și au intervenit de urgență la fața locului pentru a-l ajuta pe pensionar, dar eforturile au fost în zadar.

„Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în locuința proprie din Bârlad, prezentând un traumatism craniocerebral grav prin strivire, probabil accidental. Echipajul SAJ ajuns la adresă a găsit victima cu capul strivit de greutatea unui dulap din locuință”, a

transmis SAJ Vaslui.

O rudă a venit în vizită și l-a găsit mort pe bărbat.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Scene șocante: o copilă de șase ani a pierit în brațele tatălui său. Cei doi erau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși

Medicii nu au putut să-l salveze și i-au constatat decesul. Potrivit primelor informații, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar rănile au fost incompatibile cu viața.

Citeste si: VIDEO| Povestea lui Andrei, militarul de origine română, ucis de trupele ruse în regiunea Odesa

SAJ Vaslui susține că poate fi vorba despre un accident. Autoritățile iau în calcul posibilitatea ca dulapul să fi căzut peste bărbat, iar acesta ar putea fi motivul pentru are pensionarul a fost găsit cu capul strivit.

„A fost declarat decedat având în vedere că semnele morții erau deja instalate de câteva ore iar leziunea craniană în sine era oricum incompatibilă cu viața. Victima locuia singură și a fost descoperită prea târziu de o rudă venită în vizită. Cazul a fost preluat de poliție”, a adăugat SAJ Vaslui.

Cadrele medicale au anunțat că ruda omului l-a găsit prea târziu pe bărbat. Rănile lui erau mult prea grave pentru a scăpa cu viață. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului.

Citeste si: Ajutor de deces 2022. Cine poate beneficia de acesta și ce documente sunt necesare pentru obținere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI