Vaticanul a dezvăluit adevărul din spatele statuii Fecioarei Maria despre care se spunea că "plânge cu lacrimi din sânge".

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 3 iulie 2024?

Mulțimi mari de credincioși au venit în ultimii ani în localitatea italiană Carmiano pentru a vedea „lacrimile de sânge” ale Maicii Domnului.

Misterul statuii din Carmiano, dezvăluit după mulți ani 

O femeie din Carmiano, Gisella Cardia, care deține statuia Madonna di Trevignano, a susținut că statuia plângea cu lacrimi de sânge încă din 2016.

Potrivit declarațiilor femeii, statuia i-a transmis revelații private în cadrul cărora au fost făcute și prevestiri importante pentru umanitate.

Femeia s-a lăudat cu fenomene supranaturale care au avut loc în această perioadă, inclusiv faptul că 15 oameni erau hrăniți cu porții nesfârșite de pizza, gnocchi și friptură de iepure.

Gisella Cardia

Gisella Cardia

[Sursa foto: Twitter ]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Italienii au crezut cu adevărat în pretențiile Cardiei, deoarece mulți au mers în pelerinaj pentru a se juca la altarul improvizat, amenajat în jurul statuii.

Unii au spus că clarvăzătoarea lar fi prevestit cu ani în urmă pandemia de Covid-19.

Anul trecut, suspiciunile localnicilor din micul oraș Trevignano Romano au crescut și oamenii au ajuns să cheme un detectiv privat, care a deschis o investigație împreună cu poliția italiană.

Potrivit presei locale, detectivul a prezentat apoi dovezi care sugerează că „lacrimile” de la statuie conțineau sânge de porc, nu sânge uman.

Șefii Bisericii Catolice au confirmat acum că acest așa-zis miracol a fost un truc total. Vaticanul a emis un decret, conform regulilor de verificare a oricăror presupuse apariții supranaturale.

Potrivit unui raport al unei eparhii din Civita Castellana, nu se găsise nimic supranatural despre celebra statuie.

"Este evident că nu este supranatural. Fie ca Preasfânta Fecioară Maria, Maica lui Iisus, Mama Bisericii și Maica noastră, să restabilească pacea și seninătatea spirituală a credincioșilor parohiei Trevignano Romano și al poporului lui Dumnezeu care se află în toată eparhia”

Se pare că Gisella Cardia a fugit de acasă după ce ar fi primit mii de euro în donații de la cei care au crezut-o. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si