Close sidebar
Close sidebar

Vecinii şi cei care l-au cunoscut pe şoferul care a produs accidentul mortal din Constaţa sunt consternaţi! "Nu ne vine să credem că Ionuţ a făcut aşa ceva!"

Ionuţ Manea, un tânăr de 33 de ani originar din Negreşti - Oaşi, s-a suit aseară la volanul unui bolid de lux şi a gonit pe şosea. Din păcate, la un moment dat, în apropiere de Constanţa, a produs un accident mortal.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trei femei şi-au pierdut viaţa după ce maşina pe care Ionuţ o conducea a intrat pe contrasens şi le-a spulberat efectiv. O mamă, o bunică şi o copilă de trei ani au murit în urma impactului devastator.

Reporterii Ştirile Kanal D au mers în Negreşti-Oaşi, localitatea în care Ionuţ a copilărit şi acolo unde familia are casa. Oamenii care l-au cunoscut, dar şi autorităţile locale sunt consternaţi că tânărul a făcut aşa ceva.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Băiatul lui Manea să facă aşa ceva? Nu îmi vine să cred ce aud. Era un copil deştept, respectuos. Nu mergea la petreceri, la băutură. Părinţii lui sunt nişte oameni extraordinari. El nu le-a făcut niciodată necazuri", a spus unul dintre vecinii tânărului.

"Am auzit că e vorba de cineva de la noi din localitate. Părinţii lui sunt plecaţi de mult, cu afaceri prin ţară.

El lucra în construcţii. Am fost surprinşi să aflăm că Ionuţ era la volan. Ei sunt o familie serioasă în oraşul nostru, el este un tânăr educat care de ceva vreme are afaceri prin ţară.", a spus o reprezentantă a comunităţii.

"Eu îl cunoşteam personal şi pe el, dar şi familia lui. Era un băiat liniştit care nu ieşea din tipare. Am fost surprins să audă că el a putut să facă aşa ceva.

Nu mi-a venit să cred", a spus o persoană care cunoaşte familia tânărului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI