Sambata, fostul sot al Stelei Popescu i-a ridicat parastas actritei, care in urma cu 2 luni, a murit la 81 de ani. La pomana, care a avut loc la un restaurant chinezesc din centrul Bucurestiului, s-au adunat cativa apropiati ai actritei. Invitatii au depanat amintiri, dar au deschis si "desaga cu barfe", scrie click.ro.

Un vecin de-al Stelei s-a aratat nemultumit

ca Doina, fiica adoptiva a actritei, s-a mutat deja in casa unde locuia actrita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Doina s-a mutat deja in casa unde statea Stela, la o saptamana- doua dupa moartea ei. Nu a asteptat nici macar sa treaca perioada de doliu. A cumparat si mansarda vilei. Acolo statea un domn care a murit.

in 2017, inainte de moartea Stelei, Doina a vandut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsoniera si-a cumparat mansarda. Am auzit ca vrea sa scoata la licitaţie si hainele Stelei Popescu. Plus ca ea nu ar fi infiata de la 16 ani, asa cum se spune. Am inţeles ca, in acte, abia pe la varsta de 40 de ani a fost adoptata ”, a marturisit un vecin al Doinei Maximilian, pentru Click.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si