Belinda „Love” Rygier, care și-a început cariera în TV cu participarea la emisiunea The Bachelor Australia din 2017, a spus că urmează un program de recuperare și că este în afara unei relații de 15 luni.

Citeste si: Laura, concurenta de la ,,Casa Iubirii'', îndrăgostită? Ce spune aceasta despre Emanuel?

Femeia de 38 de ani a povestit că, la un moment dat din viața ei, ieșea în oraș șase nopți pe săptămână doar ca să vâneze noi parteneri de sex.

La apogeul dependenței ei, aplicațiile de întâlniri nu erau disponibile cum sunt astăzi, a mărturisit prezentatoarea australiană.

belinda love

Femeia de 38 de ani spune că practică abstinența de 15 luni

[Sursa foto: Facebook ]

Mărturisirile unei foste dependente de sex

Belinda a fost invitata unei emisiuni de radio și a mărturisit că „nu și-a dat seama că a avut o problemă până când nu a vindecat-o”, potrivit Mirror .  

„Când mi-am revenit, am fost convinsă că există o traumă nevindecată din trecutul meu care mi-a provocat dependența de sex”, a spus ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe tinere au fost șantajate, după ce un tânăr a copiat fotografii compromițătoare cu ele. Cea mai mică victimă are vârsta de 10 ani

Deși dependența de sex i-a condus viața, femeia spune că era "un dependent funcțional", cu o carieră grozavă care funcționa fără probleme, nelăsând secretele să iasă la suprafață.

belinda love

Belinda Love s-a dedicat meseriei de "guru al iubirii"

[Sursa foto: Facebook]

Vedeta TV spune că „a pierdut numărul” bărbaților cu care s-a culcat de-a lungul anilor, dar e sigură că acesta a depășit „cifra 700”.

Cu toate astea, ea a spus că „nu-i este rușine” de numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut și că „are încă o dorință sexuală ridicată”.

„Bărbații erau foarte buni să-mi spună ceea ce vroiam eu să aud, era vorba despre a mă simți frumoasă, validată și iubită, mai degrabă decât să fac dragoste”.

De ce practică acum abstinența sexuală

Belinda a continuat: „Societatea a decăzut și folosim sexul pentru un motiv greșit – care este o validare rapidă sau de moment în raport cu ceilalți".

Ea s-a confesat că nu mai poate face dragoste fără să aibă o legătură sufletească puternică. „Voi face sex din nou, dar cu cineva cu care am o legătură.”

Vedeta TV este acum un "guru al iubirii" pe rețelele sociale și apelează adesea la programe media pentru a oferi cuvinte de înțelepciune miilor de urmăritori ai ei.

belinda love

Vedeta TV este acum un "guru al iubirii" pe rețelele sociale și apelează adesea la programe media pentru a oferi cuvinte de înțelepciune miilor de urmăritori ai ei.

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si