Cum era de asteptat una dintre cele mai memorabile si apreciate tinute ale serii a fost purtata de Lady Gaga. Artista a optat pentru un look gotic pentru cea de-a 60-a editie a Premiilor Grammy. Salopeta cu maneci lungi din dantela transparenta si fusta cu trena aplicata a starnit admiratia criticilor. Accesorizarea a fost si ea dramatica, la fel coafura, cerceii candelabru si inelele.


Janelle Monae a aratat seznational intr-un costum de inspiratie masculina, dar cu o accesorizare puternica. A purtat un sacou negru, cambrat, cu imprimeu floral si o pereche de pantaloni evazati, la care a accesorizat o camasa, papion si o multime de bijuterii statement.
Heidi Klum s-a "jucat" cu imaginatia celor prezenti. Vedeta de televiziune a purtat o rochie din dantela transparenta, lasandu-si la vedere lenjeria intima ...  si ea semitransparenta.
Rita Ora a facut furori intr-o rochie foarte sexy, cu o crapatura adanca pe picior, care i-a pus in evidenta formele bine conturate. In mod inevitabil, si Beyonce a reusit sa atraga toate privirile datorita tinutei sale sofisticate. A purtat o rochie sexy din catifea, completata cu o palarie impresionanta. De departe, elementul cheie al tinutei au fost cerceii cu diamante de 70 de carate in valoare de 6.8
milioane de dolari. O singura persoana a reusit sa o eclipseze pe diva, iar aceea este fiica ei, Blue Ivy. Fetita a fost surprinsa in momentul in care ii reducea la tacere pe parintii sai care aplaudau insistent in timpul discursului Camilei Cabello. Fara dar si poate, micuta este una dintre putinele persoane care ar putea sa-i spuna lui Beyonce ce sa faca!
Chrissy Teigen, insarcinata cu cel de-al doilea copil al sau, a stralucit intr-o rochie argintie, cu maneci stil capa si drapaje in talie.
Sotia lui John Legend a cules aprecierile criticilor pentru aparitia sofisticata. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe langa atata frumusete si eleganta, au existat si vedete care, in ochii criticilor, au gafat pe covorul rosu seara trecuta. Jenny McCarty a dezamagit printr-o tinuta asociata anilor 90`. Rochia neagra din paiete, la care a accesorizat o manseta din diamante, o pereche de manusi si ochelari de soare nu au propulsat-o in topul "Bine imbracate". Unde mai pui ca nuanta albastra a parului nu a fost o alegere tocmai inspirata.
Pink, pe de alta parte, a reusit sa-si stapaneasca parul, insa tinuta ei a facut audienta sa se intrebe: ce a fost in mintea ei?! Rochia in nuante de roz, albastru si negru ii ascundea silueta si o facea sa para cu cateva kilograme in plus.
Cradi B a vrut sa para... ingerul alb al intregii ceremonii! Cu toate ca albul a fost laitmotivul celei de a 60-a editie a Premiilor Grammy, criticii au considerat ca vedeta a exagerat prin modelul rochiei care parea sa nu o avantajeze.
Coco Austin, sotia lui Ice-T, a socat cu aparitia ei, si nu in sensul bun! Aceasta a pasit pe covorul rosu intr-o rochie ce a lasat la vedere mult prea multa piele intr-un mod nu prea placut.

Extrem de mulata pe silueta ei... durdulie, rochia parea ca sta sa explodeze in orice moment. Nu a ajutat deloc nici faptul ca insertiile argintii de pe lateralul rochiei impiedicau cu greu crapaturile sa nu se largeasca.

Dupa rochiile negre care au dominat gala premiilor cinematografice Golden Globes, in semn de solidaritate cu miscarea #MeToo, trandafirii albi au invadat covorul rosu.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si