Atmosferă relaxantă, ambient plăcut și zeci de vedete pe metru pătrat. Evenimentele mondene sunt cel mai bun prilej pentru divele noastre să își arate silutele impecabile. Însă un trend monden începe să capete contur: vedetele care sunt mămici vin la evenimente însoțite de fiicele lor. Așa le-am întâlnit pe Karmen și Sofia, fiica și nepoata artistului Adrian Minune.

Citește și: VIDEO |Tzancă Uraganu cu Lambada și copiii la mall. Cum va reacționa logodnica însărcinată

”De mică mi-am dorit să am viața de familie și cariera împlinită. Am știut că o să-mi fie foarte greu să le împac pe ambele și iată-mă aici, încercând să fac echilibru între carieră și viața de familie.”, spune fiica cea mare a artistului Adrian Minune.

Însoțită de micuța Sofia, care are numai 4 ani, tânăra mămică a strălucit. Karmen a ales să poarte o rochie lungă, neagră, cu multiple decupaje în zona taliei. Și fiica ei a fost elegantă, îmbrăcată într-o rochiță plisată, cu o fundă uriașă. De altfel, tânăra mămică a recunoscut că fata îi calcă pe urme și nu renunță la pretențiile vestimentare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Stilul copiilor, în pas cu moda

Fata Andreei Tonciu își alege singură ținutele

Karmen nu este singura mămică confruntată cu deciziile clare ale copilului. Andreea Tonciu trece prin situații similare cu Rebecca, fetița ei de 7 ani, care știe foarte bine ce își dorește. Rebecca nu numai că o însoțește pe Andreea la evenimentele mondene, unde se distrează de minune, dar este și foarte pretențioasă în alegerea ținutelor.

Reporter: Mămica ce spune când plecați la un eveniment? Te aranjează ea sau te aranjezi singură?

Rebecca: Mă aranjez singură.

Pentru vedetele care încă nu sunt mame, alegerea vestimentației pare să fie ceva mai ușoară. Iar atunci când nu sunt preocupate nici de vestimentație, nici de copii, vedetele au timp să dea frâu liber pasiunilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si