Close sidebar
Close sidebar

Venise cu daruri pentru copii, dar a murit inainte sa le ofere. Un vasluian a fost lovit mortal de o masina, dupa ce a coborat din autocar

Un vasluian in varsta de 35 de ani care se intorcea de la munca din Germania cu daruri pentru intreaga familie, a fost lovit mortal de o masina, dupa ce a coborat din autocar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Accidentul a avut loc azi-noapte pe drumul national care leaga Vasluiul de Bacau.
Barbatul a  a coborat din autocar si a mers spre mijlocul masinii, la portbagaj, pentru a-si lua bagajele. A vazut autoturismul venind spre el si a avut un moment de ezitare. Din pacate, tragedia nu a mai putut fi evitata. Victima a fost lovita în plin si aruncata la mai bine de 30 de metri pe carosabil. La fata locului a fost solicitata o ambulanta, dar echipajul medical nu a putut decat sa constate decesul.
In cauza, a fost deschis dosar de cercetare penala si se fac verificari cu privire la comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Va fi efectuata si o expertiza tehnica si, daca va reiesi faptul ca soferul circula cu o viteza mai mare de limita legala, atunci se va putea discuta de o culpa comuna în producerea accidentului rutier”, spun surse din politie.

Accidentul a avut loc azi-noapte pe drumul national care leaga Vasluiul de Bacau. Barbatul a  a coborat din autocar si a mers spre mijlocul masinii, la portbagaj, pentru a-si lua bagajele. A vazut autoturismul venind spre el si a avut un moment de ezitare. Din pacate, tragedia nu a mai putut fi evitata, scrie Vremea Noua.

Victima a fost lovita în plin si aruncata la mai bine de 30 de metri pe carosabil.

La fata locului a fost solicitata o ambulanta, dar echipajul medical nu a putut decat sa constate decesul.   In cauza, a fost deschis dosar de cercetare penala si se fac verificari cu privire la comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Va fi efectuata si o expertiza tehnica si, daca va reiesi faptul ca soferul circula cu o viteza mai mare de limita legala, atunci se va putea discuta de o culpa comuna în producerea accidentului rutier, au declarat anchetatorii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI