Venus în Balanță, începând cu 29 septembrie 2022. Iată cum vor fi influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii!

Venus intră în zodia Balanță începând cu 29 septembrie 2022

Planeta Venus va intra în zodia Balanță pe data de 26 septembrie 2022.

Citeste si: Horoscop bani octombrie 2022. Care sunt zodiile care vor avea parte de câștiguri fabuloase?

Acest lucru semnifică o etapă decisivă pe plan sentimental pentru multe zodii. Lucrurile tind să se amelioreze chiar și în sufletele nativilor care nu mai aveau speranță, care au suferit în dragoste.

Cum se manifestă Venus în Balanță

Venus, planeta tentațiilor și a iubirii va intra în zodia Balanță, zodie de domiciliu. Acest obiect ceresc guvernează în același timp și zodia Taur, iar atunci când e prezentă într-o zodie pe care o are sub protecție se produc lucruri miraculoase din punct de vedere amoros.

Cum sunt afectate zodiile în perioada de Venus în Balanță

Berbec

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În jurul datei de 29 septembrie, nativii zodiei Berbec pot obține o sumă de bani. Aceștia vor fi mult mai concentrați pe ei înșiși și pe sarcinile pe care le au de îndeplinit.

Taur

Nativii zodiei Taur se simt foarte îndrăgostiți de o persoană. Vor face orice le stă în putință pentru a cuceri acea persoană. Se pare că vor avea și succes!

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor fi prieteni loiali și vor fi foarte implicați în viețile celor din jurul său. Vor demonstra multe prin faptele pe care le fac față de ei.

Rac

Nativii zodiei Rac vor vedea care sunt de fapt oamenii reali pe care îi au în jurul lor. Se vor trezi la realitate prin prisma unor evenimente sensibile pe care le vor trăi.

Leu

Pentru Lei, urmează o perioadă foarte bună în dragoste. Cei singuri își găsesc sufletul pereche. Ieșiți cât mai mult în oraș pentru a cunoaște mai multe persoane!

Fecioară

Fecioarele vor relua legătura cu câteva persoane din trecut cu care nu au mai vorbit. O sa realizați cât timp a trecut și cât v-ați maturizat. Deși a trecut mult timp de când nu ați mai vorbit, veți remarca faptul că nu s-au schimbat foarte multe în viețile voastre.

Balanță

În perioada următoare, balanțele se vor simți ceva mai emotive. O persoană este îndrăgostită de ei, lucru care le va face pe balanțe să zâmbească mai mult.

Scorpion

Scorpionii pornesc proiecte noi. Sunt foarte ambițioși și fac tot posibilul să nu îi dezamăgească pe partenerii lor de business. Vin cu tot felul de propuneri pentru afaceri care îi vor încânta pe superiorii săi!

Săgetător

Săgetătorii se vor simți destul de singuri în această perioadă. Încercați să ieșiți mai mult în oraș și să vă distrați. Eliberați-vă de stresul de la locul de muncă.

Capricorn

Capricornii au câteva remușcări cu privire la trecutul lor. Încercați să acceptați faptul că trecutul nu mai poate fi schimbat și să mergeți înainte. Din orice etapă trebuie să învățați o lecție.

Vărsător

Vărsătorii descoperă un nou hobby. În ultima perioadă s-au simțit destul de melancolici. Găsirea unui hobby vă va reda din nou energia de care aveți nevoie!

Pești

Peștii primesc o oferă de muncă în străinătate. Gândiți-vă înainte de a lua o decizie. Trebuie să analizați această situație din toate punctele de vedere!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Trei defecte ale Balanțelor. Nu și-ar dori să fie dezvăluite!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si