Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. În perioada următoare, datorită Venus, paneta iubirii, avem ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să aducem armonia și echilibrul în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale.

De asemenea, pentru cei singuri urmează o perioadă în care pot cunoaște persoane cu care să înceapă noi relații, relații care se vor dovedi serioase și de lungă durată.

Începând cu 16 august, Venus, planeta iubirii, și a relațiilor cu cei din jur intră în Balanță în a doua sa zodie de domiciliu. Astfel, la fel ca balanțele vom deveni mai diplomați și mai atenți la vestimentatie. Venus în Balanță îi va afecta îndeosebi pe cei cu Balanță în astrogramă, pe cei care au ascendentul în Balanță, dar și zodiile care au foarte mult marcaj de semne cardinale, mai exact Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Însă toate zodiie vor simti nevoia de a se îmbrăca, de a avea mai multa grija la cum se afiseaza in public, de a fi mai manierat.

Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. Ce influențe are asupra relațiilor interpersonale
Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. Ce influențe are asupra relațiilor interpersonale[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 17 august 2021. O zi excelentă pentru două zodii. Vești importante!

Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. Ce influențe are asupra relațiilor interpersonale și care dintre zodii vor fi cele mai afectate de acest tranzit?

Berbec

Planeta Venus va activa sectorul relațiilor acestei zodii, dar îi va fi deosebit de benefic.

Chiar dacă sunt parte a unui cuplu, cât și dacă ești singur. Berbecii au sansa să-și mbunătățeasca relația cu partenerul de viață, să o consolidezi și să petreceți mai mult timp împreună. Dacă ești singur, este o perioadă foarte bună să întâlnești o persoană cu care să fii compatibil și să începi o nouă poveste de dragoste de viitor. Tranzitul îți este de ajutor și profesional pentru că-ți poți construi relații profitabile, poți negocia cu mai multă ușurință și în avantajul tău și poți semna noi contracte, inclusiv un contract de muncă ce-ți aduce creșteri financiare remarcabile.

Rac

Acest tranzit în Balanță, fiind guvernată de planeta Venus, te va susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, să te dedici mai mult căminului și consolidării ideii de cămin. Devii mai atent, grijuliu și îngăduitor cu părinții.

Totodată, este o perioadă favorabilă pentru armonie în căsnicie, pentru reconsolidarea relației cu soțul/soția și pentru preocupări ce țin de locuință, în special pentru redecorarea și reamenajarea casei.

Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. Ce influențe are asupra relațiilor interpersonale
Venus intră în Balanță pe 16 august 2021. Ce influențe are asupra relațiilor interpersonale[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum te afecteaza Luna Plină in Peşti din 22 august 2021

Balanta

Planeta ta guvernatoare, Venus va tranzita chiar zodia ta, prin urmare intri într-o perioadă în care vei fi favorizat de contextul astrologic și vei reuși să reașterni liniștea și pacea în viața ta, dar și armonia în relațiile cu cei din jur, inclusiv în relația cu persoana iubită.

Te poți împăca cu o persoană dragă, iar dacă ești singur, șansele de a te îndrăgosti cresc semnificativ și poți începe o nouă relație. Este o perioadă favorabilă să te preocupi de sănătatea ta, de înfățișarea ta, să faci o schimbare de look, să te pui mai mult în evidență și astfel să te faci și remarcat de cei din jur.

Capricorn

Planeta Venus va tranzita chiar sectorul carierei tale, prin urmare te va susține puternic să-ți îmbunătățești imaginea, să te afirmi profesional, să-ți atingi un obiectiv și să fii răsplătit pentru eforturile tale, poate chiar să obții o funcție mult visată care să-ți aducă și o creștere a veniturilor. Este o perioadă în care te poți pune în valoare prin creativitate, iar meritele tale vor fi recunoscute.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Acesti nativi, cei care își caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Cum Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, acest tranzit te susține puternic să-ți exprimi sentimentele, să-ți oficializezi o relație sau, dacă ești singur, să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești cu adevărat.

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2021?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si