Venus intră în Berbec începând cu 2 mai 2022. E o perioadă ideală pentru relații, deși nu se dovedește la fel de promițătoare în a-ți lua angajamente pe termen lung.

Cum influențează tranzitul lui Venus în Berbec

Berbec

Fă declarații iubirii vieții tale sau acelui tip pe care îl placi de multă vreme și nu te teme să fii chiar romantică sau siropoasă.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Venus se află în semnul tău, dându-ți curajul de a-ți deschide inima pe cea mai potrivită cale, cea care va garanta o conexiune perfectă.

Taur

Taurii pot fi tentați să intre în relații ascunse sau cu persoane care mai degrabă să le complice viața. Este posibil să le fugă gândul la o persoană din trecut de care nu s-au detașat emoțional sau un fost partener să revină în viața lor.

Gemeni

Gemenii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile de prietenie și să adere la noi cercuri sociale. Pot cunoaște persoane cu care să împărtășească aceleași idealuri și viziuni și nu este exclus ca o idilă să ia naștere cu cineva din anturaj. În plus, își fac planuri de viitor foarte îndrăznețe.

Rac

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Relațiile platonice sunt cele care te îmbie acum cel mai tare.

Citeste si: Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022: Zodiile care vor suferi un şoc

Nu spunem că îți vei abandona iubitul, doar că ești mai apropiată de familie sau de amici. Sună un coleg cu care nu ai mai vorbit de mult sau invită-ți verișoara la o cafea.

Să te gândești de asemenea la un om apropiat care are probleme va acorda un sprijin neprețuit.

Leu

Leii pot fi stimulați să facă și ei pași în zona dezvoltării profesionale. Acest tranzit al lui Venus le aduce șansa de a învăța lucruri noi, de a trăi experiențe care aduc atât adrenalină, cât și înțelepciune. Crește dorința de a călători.

Fecioară

Lasă inima să conducă, nu rațiunea! Ar fi ideal dacă ai lua o pauză de la muncă pentru a te bucura de timp petrecut cu cei dragi. E un pretext ideal și pentru a repara o relație care s-a stricat în ultima vreme și a te apropia din nou de un om de care te distanțaseși din cauza viziunilor diferite și aparent conflictuale.

Balanță

Balanțele au parte de ingresul lui Venus în sectorul relațiilor și poate începe o perioadă dinamică în cuplu, în care competiția trebuie ținută în frâu. Fără un echilibru, și relațiile profesionale pot fi afectate. Totodată, este un tranzit favorabil celor singuri pentru că pot începe noi relații.

Scorpion

E recomandat să te interesezi de proiectele care au loc în orașul tău pentru a face viața mai bună.

E de asemenea un prilej bun să te înscrii într-un partid sau să te alături unui ONG ce duce o activitate fecundă în localitatea ta.

Săgetător

Săgetătorii au toate șansele să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită sau cu copiii, însă trebuie să aibă grijă că va crește și dorința de flirt și aventuri sentimentale. Cei singuri pot începe noi povești de dragoste, dar s-ar putea să nu fie de lungă durată.

Capricorn

Capricornii vor redescoperi dragostea adevărată și se vor lăsa purtați de val. În privința sănătății, este recomandat ca nativii zodiei să își facă analize de rutină pentru a evita orice eveniment neplăcut. Profesional, veți primi o propunere la locul de muncă pe care nu ar trebui să o refuzați!

Vărsător

Venus în Berbec te va susține în toate acțiunile care vizează comunicarea, negocierile, chiar și comerțul. Faci față cu bine ședințelor, examenelor și asimilezi informații mai ușor. Vei observa că pofta de a iei din casă, de a face plimbări mai dese și excursii va crește acum.

Pești

Entuziasmul și energia ta debordantă îi vor inspira mâine și pe alții. Dacă vrei să începi o afacere sau o activitate de caritate, nu porni la drum singură, ci ia-ți neapărat unul sau mai mulți asociați. Vei constata că mulți dintre prietenii sau rudele tale sunt interesați de proiectul tău și gata să se alăture.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 2- 8 mai 2022: Schimbări majore în viaţa acestor nativi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si