Close sidebar
Close sidebar

Verdictul anchetei in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu ar putea fi amanat. De ce intarzie raportul IML

Verdictul anchetei in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu s-ar putea amana din cauza unor probleme financiare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre anchetatori a dezvaluit pentru ziarulring.ro ca s-au strans toate probele necesare le dosar, insa rezultatul intarzie sa apara pentru ca e nevoie si de raportul medico-legal.

„Raportul mai trebuie si platit, dar asta este alta poveste. Evident ca el ar putea sa intarzie daca nu v-a fi platit. Pentru ca, odata finalizat, el nu se elibereaza pana ce nu sunt achitate costurile. Este posibil ca el sa nu poata fi platit anul asta daca nu sunt bani. Este o problema care tine de financiar”, a explicat unul dintre anchetatori. „Costurile pot trece de 15-20 de milioane de lei vechi”, a adaugat el.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit unor surse medico-legale, aceste analize pot dura si jumatate de an: "Daca nu s-a solicitat ca, in cazul Gyuri Pascu, analizele sa fie facute cu celeritate, in loc sa dureze in jur de o luna, pot dura si jumatate de an. Si asta pentru ca, daca nu s-a cerut sa se rezolve cu celeritate, dosarul sta la rand, intrucat ar putea aparea alte prioritati”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI