Simona Halep a anunțat, în cursul zilei de joi, pe Instagram, că verdictul în cazul său de dopaj a fost amânat, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Tenismena și-a împărtășit gândurile cu fanii săi de pe Instagram.

Citește și: Simona Halep suferă după ce nu mai este în Top 1000 WTA și ia în calcul retragerea: „A fost uzură foarte mare emoțională și mentală”

Verdictul Simonei Halep, amânat

„Azi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată. Acest lucru e foarte dezamăgitor, după ce am spus tot timpul că tot ce doresc este să fiu judecată. Este greu de explicat dificultatea emoţională pe care au adus-o şi continuă să o aducă toate aceste amânări'',  a scris Simona Halep pe Instagram

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea a fost audiată anul acesta pe 28 și 29 de de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), după ce cazul său de dopaj a fost amânat de mai multe ori. În luna mai, ITIA a confirmat că Simona Halep „a fost acuzată de o altă încălcare separată a programatului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)".

Simona Halep, suspendată provizoriu de aproximativ un an

Simona Halep este campioană la Rolan Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019. Ea a fost suspendată provizoriu încă de la data de 7 octombrie, în 2022, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat în timpul US Open, la finalul lunii august 2022.

Citește și: VIDEO- Serena Williams a născut a doua oară. Fosta jucătoare de tenis a adus pe lume o fetiță

Această moleculă interzisă stimulează producţia de globule roşii şi este interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA).

Simona Halep ia în calcul retragerea

Tânăra sportivă a menționat că ia în calcul și retragerea. Pe de altă parte, aceasta subliniază faptul că locul ei este pe terenul de tenis.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„O să revin pe teren pentru că îmi place foarte mult să joc tenis în continuare şi am o motivaţie interioară. Acolo îmi e locul şi cred că trebuie să mă opresc atunci când eu vreau, nu în alte situaţii. Cred că o să fie un moment greu retragerea din tenis şi vreau să fie aşa cum simt eu. Privesc viaţa altfel, a fost brutală viaţa anul acesta, dar ceea ce nu te doboară te face mai puternic. Consider că sunt mai puternică emoţional, mult mai stăpână pe ceea ce ţine de tot ce e în jurul meu. Mi-am dat seama ce fel sunt unii oameni, ce fel e lumea şi cred că mai am de învăţat din această experienţă neplăcută.

Dar cred că am învăţat destul şi sunt liniştită că pot face mai multe schimbări şi să trăiesc mai bine”, a mai spus Simona Halep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si